DOLAR
19,0385
EURO
20,5545
ALTIN
1.190,24
BIST
4.956,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
11°C
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Somalı madencilere Manisa Büyükşehir’den ekipman desteği

Somalı madencilerin, çalışmalarını daha çabuk yaparak vatandaşlara daha hızlı ulaşmaları amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından jeneratör, kırıcı, demir kesme makası, araç gereç ve ekipman desteğinde bulunuldu.

Somalı madencilere Manisa Büyükşehir’den ekipman desteği
08.02.2023 17:20
A+
A-

MANİSA (İGFA) – Depremin yaşandığı ilk andan itibaren tüm imkanların seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, iş makinelerini ve personelleri bölgeye intikal ettirerek ilk andan itibaren afetzedelerin yanında yer aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi afetten etkilenen bölgelere ulaştırdığı yardımların yanında, bölgeye desteğe giden yardım ekiplerinin de ihtiyaçlarını karşılayarak afetzedelere yardımlarını sürdürüyor.

Afet bölgesine hareket ederek, bölgede bulunan depremzedelere ve orada çalışmalarını sürdüren yardım ekiplerine gönüllü olarak destek verecek olan Somalı madencilere Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından istedikleri jeneratörler, araç gereç ve ekipmanlar teslim edildi.

Somalı Madencilere Manisa Büyükşehir'Den Ekipman Desteği

Afet bölgesinde yardıma destek verecek olan Somalı madencilere Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 adet 3000 watt jeneratör, 1500-2500 ve 3000 wattlık 7 adet kırıcı, 3 adet demir kesme makası ve 3 adet 1750 kırıcı, 7 adet 20 metrelik ara kablo, 2 koli eldiven ile çalışmalarını kolaylaştıracak birçok ekipman desteğinde bulundu.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.