DOLAR
35,5006
EURO
36,2160
ALTIN
3.049,65
BIST
9.750,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
7°C
İstanbul
7°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
6°C
Çarşamba Çok Bulutlu
8°C
Perşembe Az Bulutlu
9°C
Cuma Açık
9°C

Şalvarspor, Dimispor’a karşı

Nevşehir’de ev kadını ve çalışan kadınlardan oluşan Dimispor ile Şalvarspor, hazırlık maçında karşılaştı. Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde …

Şalvarspor, Dimispor’a karşı
09.03.2022 15:40
A+
A-

Nevşehir’de ev kadını ve çalışan kadınlardan oluşan Dimispor ile Şalvarspor, hazırlık maçında karşılaştı.

Gülşehir ve Ürgüp ilçelerinde bulunan ev kadınları ve çalışan kadınlar, futbol kulübü kurdu. Bu kapsamda kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Gülşehir ilçesindeki spor salonunda karşı karşıya geldi.

15’er dakikadan iki devrede oynanan mücadeleden Gülşehir Dimispor Nazan Urgenç’in 8 ve 13’üncü dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Şalvarspor, Dimispor’a Karşı

DEMET: İNŞALLAH BİZ DE İYİ BİR ÖRNEK OLMUŞUZDUR

Dimisporlu futbolcu Demet Erdoğan, “Heyecan var, gurur var. Bu maç vesilesiyle tüm kadın arkadaşlarımızı sahalara davet ediyoruz. Gelsinler, evde oturmasınlar. İnşallah bizde iyi bir örnek olmuşuzdur” dedi.

Şalvarspor, Dimispor’a Karşı

GÜL : ÇOK HEYECANLIYIM

Dimispor kaptanı Gül Aydın da, “Şu anda çok heyecanlıyım. Bu bizim için bir ilk oldu. Takım kurulduğundan beri antrenmanlara çıkıyoruz. Beni ailem destekledi. Spor başta sağlıktır, beyin olarak vücut olarak güzel bir şey olduğunu düşünüyorum. Diğer kadınlarında spora gelmelerini, katılmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Şalvarspor, Dimispor’a Karşı

VALİ BECEL: RENKLİ BİR GÜN OLDU

Karşılaşmayı izleyen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “Bizim için çok renkli bir gün oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilimizde çok da görmeye alışık olmadığımız hatta Türkiye genelinde belki de çok görmeye alışık olmadığımız iki kadın takımı yöresel kıyafetleriyle karşı karşıya geldi. Bu bir dostluk maçı. Kazanan kadınlar olacak, kazanan dostluk olacak” diye konuştu. (DHA)

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.