DOLAR
15°C
Salı Çok Bulutlu
16°C

Esnaf Dernekleri ve Çalışanları Basın Açıklaması Yaptı “BATIYORUZ!”

Kadıköy’de bir araya gelen Kadıköy, Beyoğlu, Beşiktaş, Avcılar, Kocaeli esnaf dernekleri ve çalışanları Kadıköy’de basın açıklaması yaptı. Esnaflar kira desteği, kredi desteği, çalışanlarına ekonomik destek ve faturalarda vergi muafiyeti sağlanmazsa batma noktasına geldiklerini kamuoyuna duyurdular

Esnaf Dernekleri ve Çalışanları Basın Açıklaması Yaptı “BATIYORUZ!”
28.11.2020 01:33
A+
A-

“Esnaf Destek Bekliyor, Çünkü Batıyoruz” temasıyla toplanan Kadıköy, Beyoğlu, Beşiktaş, Avcılar, Kocaeli esnaf dernekleri ve çalışanları basın açıklaması yaptı.

Esnaflar “BATIYORUZ” dedi

Basın açıklamasında, geçtiğimiz günlerde tekrar başlayan Pandemi kısıtlamaları nedeni ile özellikle yeme içme ve eğlence sektörü ile paydaşlarının zor durumda olduğu belirtildi.

Kadıköy Esnaf Derneği, Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği, Beşiktaş Esnafları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Avcılar Cafe Bar İşletmecileri Derneği ve Kocaeli Eğlence Yerleri Yatırımcıları Derneği, 27 Kasım Perşembe günü saat 15.30’da Kadıköy’de bir basın açıklaması düzenledi.

Esnaf Dernekleri ve Çalışanları Basın Açıklaması Yaptı "BATIYORUZ!"

Koronavirüs salgınına karşı alınan yeni önlemler ile dükkanlarını kapatmak zorunda kalan işletmecilerin talepleri şöyle;

• Tüm vergiler iptal edilsin.
  • Esnafa kira ve kredi desteği verilsin.
  • Çalışanlara ekonomik destek sağlansın.
  • Faturalardaki vergilerden muafiyet sağlansın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.