DOLAR
36,2040
EURO
38,0055
ALTIN
3.381,50
BIST
9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
6°C
İstanbul
6°C
Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
8°C
Salı Az Bulutlu
7°C
Çarşamba Kar Yağışlı
4°C
Perşembe Kar Yağışlı
3°C

Berton Medya Komedi Ustalarını “Baldız” Filminde Buluşturdu

Türk sinemasının komedi ustaları, 2025 yılının en iddialı projeleri arasında yerini almaya hazırlanan ‘Baldız’ filminin okuma provasında bir araya geldi.

Berton Medya Komedi Ustalarını “Baldız” Filminde Buluşturdu
19.01.2025 14:10
A+
A-

Berton Medya Komedi Ustalarını “Baldız” Filminde Buluşturdu

İSTANBUL (İGFA) – Hamdi Alkan ve Oya Başar yapımını Berkin Kaya’nın sahibi olduğu Berton Medya’nın üstlendiği “Baldız” filminde bir araya geliyor. Hamdi Alkan’ın aynı zamanda yönetmen koltuğuna da Berkin Kaya imzalı filmin okuma provası yapıldı.

Okuma provasında Hamdi Alkan, Oya Başar, Ayşegül Asar, Asuman Dabak, Emel Müftüoğlu hazır bulundu. 2025 yılının en iddialı filmleri arasında yerine almaya aday olan Baldız filminin çekimlerine 21 Ocak’ta Beykoz Kundura’da start verilecek.

‘Baldız’ filminin ilk okuma provasında sürpriz bir doğum günü kutlaması da gerçekleşti. Film ekibi ve oyuncular yeni yaşına giren Hamdi Alkan’a sürpriz yaparak pasta kesti.

Berton Medya Komedi Ustalarını “Baldız” Filminde Buluşturdu

Hamdi Alkan, ekip arkadaşlarına teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi. Filmin kadrosunda Damla Aslanalp ile Pedro Karami gibi genç yetenekler de yer alıyor.

Filmde, Baldız (Fatoş) karakterine Oya Başar, hayat verecek. Hamdi Alkan, Nadir’i, Asuman Dabak Mine’yi, Emel Müftüoğlu Sevda’yı, Ayşegül Asar Ayşegül’ü, Damla Aslanalp Yasemin’i ve Perro Karami Roberto’yu canlandıracak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.